zwanen rechts 2

Werkstress grootste issue voor werkgevers; sturing ontbreekt

05 maart 2018

 

‘Werkgevers schieten tekort in strategie rondom gezondheid’ blijkt uit het rapport 2017 Benefits Trends Survey van onderzoeksbureau Willis Towers Watson.

 

Lees meer

Meet Werkvermogen in plaats van Medewerkerstevredenheid

22 februari 2018

Medewerkerstevredenheidsonderzoek, wie kent het niet? Als werknemer heb je vast wel eens zo’n vragenlijst ingevuld. Mijn ervaring is dat er bij veel organisaties geen vervolg aan de resultaten wordt gegeven. Zonde van de tijd en kosten die met zo’n onderzoek zijn gemoeid.

Lees meer

4 redenen waarom LEGO® SERIOUS PLAY® zo waardevol is

03 oktober 2017

Laatst heb ik een groep van zes medewerkers begeleid die zich mocht buigen over dé organisatie waar je met veel plezier werkt. Aan de hand van methodiek LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) zijn de deelnemers hun ideeën om gaan zetten in bouwwerken van LEGO-steentjes en andere figuurtjes.

Lees meer

Duurzame Inzetbaarheid - Wat is het?

10 januari 2017

De term Duurzame Inzetbaarheid wordt steeds meer gebruikt, maar blijft voor velen een vaag begrip. Om de term wat tastbaarder te maken heb ik hieronder beschreven hoe ik naar Duurzame Inzetbaarheid kijk.

Lees meer

Diversiteit op werkvloer: meer acceptatie en lager ziekteverzuim

05 september 2016

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van een divers werknemersbestand. Stichting van de Arbeid helpt werkgevers hun personeelsbestand diverser te maken. Van bedrijven die meedoen aan het project ‘Diversiteit in bedrijf’ wordt verwacht dat zij hun kennis en ervaringen delen met andere ondernemingen, om van elkaar te leren. Krijg hier alvast enkele ideeën om diversiteit op de werkvloer te vergroten.

 

Lees meer

LEGO® SERIOUS PLAY®

Lego Serious Play

Lees meer over workshops met LEGO SERIOUS PLAY

 

^ Naar boven